Hjem/ Blog

Adventskonkurrence!

Kære kunder,

Julen er for alvor ved at nærme sig, og hos os ønsker vi at sprede lidt ekstra magi og glæde til vores følgere. Derfor har vi besluttet at afholde en spændende adventskonkurrence, hvor I får chancen for at vinde de smukkeste hånddrejede keramik juletræer fra Keis og Fiedler!

Forestil dig at pynte dit hjem med disse unikke og eksklusive juletræer, der vil bringe en helt særlig stemning ind i dit juleunivers. Med deres håndværksmæssige præcision og kunstneriske udtryk vil de uden tvivl blive et blikfang og tilføre dit hjem en ekstra dosis julemagi.

For at deltage i konkurrencen skal du blot følge os på vores Instagram- og Facebook-sider og deltage som beskrevet på opslaget. Hver søndag i advent vil vi poste en ny konkurrence, hvor du har mulighed for at deltage og vinde andre fantastiske præmier! Så hvis du er klar til at gøre din jul endnu mere uforglemmelig, er det bare om at tilmelde dig i dag og deltage i vores adventskonkurrence.

Vi er meget glade for at kunne skabe en spændende og interaktiv oplevelse for vores følgere, og vi håber, at denne konkurrence kan sprede lidt julemagi og glæde i vores fællesskab. 

Så lad julestemningen indfinde sig, og deltag i vores adventskonkurrence for at få chancen for at vinde de vidunderlige hånddrejede keramik juletræer. Vi ser frem til at se jeres kreative deltagelse og ønsker jer alle sammen en magisk og glad jul!

DELTAG VIA FACEBOOKDELTAG VIA INSTAGRAM


Med venlig hilsen,

Designer Zoo

 

Empty content. Please select category to preview

Find produkterne her