Hjem/ Blog

Ekstra åbent i december - shop unikke håndlavede julegaver og julepynt

Kære kunder,

Julen nærmer sig med hastige skridt, og hos Designer Zoo er vi fyldt med julestemning og glæde. Vi er begejstrede for at kunne meddele, at vi holder ekstra åbent i december og inviterer jer alle indenfor til en hyggelig oplevelse.

Vores lille butik er kendt for at være hjemsted for dansk design af høj kvalitet, alt sammen håndlavet af små virksomheder og danske kunsthåndværkere. Vi stræber efter at give vores kunder en unik shoppingoplevelse, hvor de kan finde eksklusive julegaver og julepynt, der skiller sig ud fra massen.

I december måned har vi forvandlet Designer Zoo til et sandt juleparadis. Vi har skabt en stemning af varme og hygge, så I kan slappe af og nyde den søde duft af gran og gløgg. Og ja, I læste rigtigt - vi serverer gløgg til jer, mens I går på opdagelse i vores fantastiske udvalg af julevarer. Lad os skabe en mindeværdig julestemning sammen!

Vores passionerede kunsthåndværkere lægger stor kærlighed og omhyggelighed i hvert eneste produkt, de skaber. Når I køber en gave hos Designer Zoo, er I med til at støtte lokale danske virksomheder og kunstnere, som i den grad fortjener anerkendelse for deres talent og dedikation.

Fra mundblæst glas, delikate keramikværker til unikke tekstiler og elegant smykkedesign – Designer Zoo har noget for enhver smag og stil. Her finder I helt sikkert den perfekte gave, der vil bringe et glimt i øjet på jeres kære denne jul.

Vi opfordrer jer derfor til at komme forbi Designer Zoo i december måned og lade jer fortrylle af vores julemagi. I vores butik vil I opleve en hjertelig atmosfære, hvor I kan sparke julestressen til hjørnet og finde de mest unikke julegaver og julepynt i byen.

Så tag en pause fra den hektiske juletid og giv jer selv lov til at nyde øjeblikket i godt selskab med vores kunstnere og varm gløgg. Vi glæder os meget til at byde jer velkommen og skabe en uforglemmelig juleoplevelse hos Designer Zoo.Vi ses på Vesterbrogade 137, København V


Glædelig jul og på gensyn!

Med venlig hilsen,
Designer Zoo

Empty content. Please select category to preview

Find produkterne her