OM OS

Velkommen til Designer Zoo!

 

Designer Zoo er Danmarks største udbyder af dansk kunsthåndværk- og design, og startede i København i 1999 med 6 arbejdende værksteder og stor butik tilknyttet.

Efter et års pause er Designer Zoo tilbage i renoverede lokaler, og med en endnu større butik.

Der er stadig værksteder tilknyttet huset, en guldsmed og et keramikerværksted, samt indehaver Karsten Lauritsens egen produktion af de velkendte bønneborde, sofaborde og spiseborde.
Her kan du som kunde og besøgende i Designer Zoo få et indblik og kig ind i værkstederne og se tilblivelsen af nogle af de produkter vi repræsenterer og sælger i butikken.

Designer Zoo er dynamisk udstillingssted, der afspejler, hvad der rør sig i tiden og i det danske kunsthåndværker-miljø.Vi tilbyder et yderst unikt og varieret udvalg af dansk design, kunsthåndværk og kunstprodukter, skabt af husets egne 3 designere og de 80 inviterede designere.


På vores webshop er det muligt at købe et udvalg af produkter fra de designere og kunsthåndværkere der er tilknyttet butikken, samt læse en præsentation af dem alle.

Faktisk er det sådan at 95% af kunsthåndværkerne og designerne producerer selv deres varer på egne værksteder rundt om i landet.

Det syntes vi er ret fantastisk!

Det er nemlig en del af Designer Zoo's mission at støtte op om det gode håndholdte design. Så Danmark fortsat kan være i front når det kommer til udviklingen designtalenter og kunsthåndværkere, samt bevarelsen af et kunsthåndværkermiljø, hvor drivkraften bag disse produkter, kommer fra en trang til at skabe fordi man ikke kan lade være.

 

Designer Zoo Vesterbrogade 137, 1620 København V

Telefon 51515482 · Mail: mail@dzoo.dk