Hjem/ Blog

Julegave inspiration

Sidder du også har svært ved at finde en julegave til en af dine nærmeste eller en du aldrig har købt en julegave til? Vi tilbyder så mange forskellige muligheder, til dig står og mangler inspiration.

 

Vi har sammensat det bedste udvalg, som er vores populær blandt andre. Tænker du at en vase kunne være den perfekte gave, så er vores udvalg det bedste.

                     

Leder du efter noget mere stilrent er det nok Pia Lund eller Ditte Fischer.

Pia lund laver de fineste vaser, i mange forskellige farver, Her fåes der også små/stor skåle i samme farver. Hun arbejder hovedsageligt i porcelæn som indfarver og støber i flere lag. Hun sætter vægt på høj kvalitet i håndværket, smukke farvekombinationer og et sanseligt formsprog. Udtrykket er nordisk og stilrent.

Ditte Fischer keramik kendetegner den nordiske enkelthed med inspiration hentet i Danmark, Norge og Island, hvor hun har skabt sin egen æstetik. Det rene, underspillede formsprog forenes smukt med diskrete farvetoner.

 

Leder du efter noget der er mere specielt og unikt? Så er det nok Bjarni Viðar Sigurðsson du skal på udkig efter. Bjarni er inspireret af den spænding og forandring han observerer i sit oprindelige landskab. Ikoniske Island-scener som Jökulsárlónens evigt udviklede teksturer og glatte, basaltiske trin i Vik Strand er præcedens for Bjarni's rene former og eksperimenter med varierede glasurer. Bjarni udmærker sig ved at skabe unikt forskellige stykker gennem lag af glasurer. Han vurderer, at han har arbejdet med over 1.000 glasurer i hele sin karriere.

 

 Kopper og kruser hitter også en hel del hos os, og hvem kunne ikke altid bruge en lækker kop? 

 

 

Nils Møllers produkter udtrykker høj håndværksmæssig kvalitet og et stilrent design. Hovedparten af produkterne tager afsæt i geometriske former, og får dermed et arkitektonisk udryk. Glasurer bliver løbende udviklet, og nogle glasurer er blevet klassikere, som Nils har brugt igennem 20 år.
Da Nils hovedsageligt fremstiller brugsting, er det vigtig at glasuren er holdbar og stærk. Derfor er det en blank transparent glasur, han benytter på indvendige side af produkterne, da den er rengøringsvenlig 

Clib Klap projekter begynder altid med en definition i ord – en historie, der fortælles i form, materiale eller teknik. Herved kommer de ind til det væsentlige og fastholder udgangspunktet i de mange skitser, der følger. De ønsker med deres keramik at videregive kunsthåndværk, med liv, sanselighed og et autentisk aftryk af mennesket og hånden bag.

Empty content. Please select category to preview

Find produkterne her