Designer Zoo samler dansk kunst og design

Designer Zoo er et samlingspunkt for dansk kunsthåndværk- og design. Vi ønsker at gøre det lettere for dig, at finde dén helt unikke ting, du mangler, mens du støtter vores forskellige, danske kunsthåndværkere og designere.
I huset har vi to værksteder tilknyttet. Det ene et guldsmedeværksted, hvor Anne Manna, der skaber guld og sølv-smykker i højeste kvalitet. Den anden Karsten Lauritsens egen fremstilling af de klassiske bønneborde, sofaborde og spiseborde. Her har du mulighed for at få et indblik i processen eller få designet dit helt eget unikke produkt.

Vores mission 

Vores mission er klar og fast, og vi er glade for, at vores kunder bakker op om den ved at handle hos os. Vi har fire hovedpunkter i vores mission:  
  1. At bevare arbejdspladser inden for kunsthåndværket. Vi støtter lokalt og dansk og hjælper kunstnere og designere i Danmark med at fremvise og eksponere deres værker i butikken. Ved at skabe anstændige arbejdsvilkår, kan de med deres kunst få en levevej.
  2. At tilbyde unikke, personlige kvalitetsprodukter. Vi elsker unikke ting, hvor der er kræset for detaljerne, og som kan være være med til at give din bolig et helt særpræget look. 
  3. At bakke op nye designtalenter og kunstnere. I Designer Zoo har vi arbejdet med social ansvarlighed i mange år. Vi støtter kunstnere og designere, som har et dansk værksted og støtter samtidig også lokalsamfundet i København med arrangementer hvert år.
  4. At videreføre arven om dansk design. Dansk kunst og design kan noget helt særligt - og det vil vi gerne videreføre til de næste mange generationer. Derfor er det også vigtigt for os kun at repræsentere danskproduceret håndværk i butikken.
  Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige, unikke stykke kunsthåndværk!

  Find os i butikken eller på værkstedet her: 

  Designer Zoo
  Vesterbrogade 137
  1620 København V

  Butikken:
  Har du spørgsmål til vores kunsthåndværk, smukker osv., så skriv eller ring til vores butik:
  Email: mail@dzoo.dk
  Tlf: 5151 5482

  Værkstedet:
  Har du spørgsmål til vores borde, så skriv eller ring til vores bord-værksted:
  Email: boennen@dzoo.dk
  Tlf: 2424 7362

  Åbningstider: 
  Mandag - Fredag: 10:00 - 17.30
  Lørdag: 10:00 - 15:00
  Søndag: Lukket