Hjem/ Blog

Ny guldsmed hos Designer Zoo

 

Kære kunder,


Vi er glade for at kunne meddele, at vi har fået en ny guldsmed i vores butik! Lad os byde velkommen til Anne Manna, en talentfuld og erfaren guldsmed, der vil tilføre vores sortiment af smykker en ny dimension.


Armring i sølv


Anne Mannas inspiration kommer fra byen, hvor hun finder inspiration i kontrasterne i arkitekturen og de finurlige detaljer i bybilledet. Hun blev uddannet fra Institut for Ædelmetal i 1998 og har sidenhen skabt smykker, der skiller sig ud med deres unikke og grafiske stil. Disse elementer fortolkes og omsættes til smykker, der bærer et tydeligt præg af hendes kreative vision. Materialerne, hun arbejder med, inkluderer sølv, guld og træ, hvilket giver smykkerne en unik og varieret karakter.Vi vil gerne invitere jer alle til at komme ind i vores butik og hilse på Anne Manna. Hun vil være til stede i butikken i de kommende uger og ser frem til at møde jer alle. Dette er en enestående mulighed for at se hendes fantastiske smykker og få et indblik i hendes kreative proces.

Vi er sikre på, at I vil blive betaget af Anne Mannas unikke stil og hendes evne til at skabe smykker, der skiller sig ud. Så kom forbi vores butik, tag en snak med Anne og lad jer inspirere af hendes fantastiske værker. Eller se nogle af smykkerne her på webshoppen

Vi ser frem til at byde jer velkommen og dele denne spændende oplevelse med jer!

Venlig hilsen

Designer Zoo

 

Empty content. Please select category to preview

Find produkterne her