Hjem/ Blog

Vi planter et træ, når du køber et bord

Designer Zoo ønsker at være mere miljøansvarlige ved at minimere vores CO2-udslip. Derfor har vi indgået et samarbejde med Growing Trees Network, der er en dansk NGO, som arbejder for at minimere CO2-udslip ved at plante træer forskellige steder i verden.

Vi har valgt at samarbejde med Growing Trees Network for at kompensere for forbruget af træ i vores bordproduktion. Derfor planter vi et træ, når du køber et bord!

Donationen går til Growing Trees' arbejde med at udvikle en skov i Danmark.  

Bliv klogere på Growing Trees-projektet lige her.

 

Ansvarlig bordproduktion 
Vi forsøger også at minimere spild og udledning af CO2 på andre måder. Eksempelvis udnytter vi alle vores materialer fra vores bordproduktion, så intet går til spilde. Hvordan foregår det, tænker du måske?

Vores designer og ejer Karsten bruger simpelthen alt materiale fra træproduktionen - rub og stub. De resterende materialer fra bordproduktionen bruger han til at lave mange forskellige produkter: træbakker, bønnebakker og skærebrætter i forskellige former og størrelser. På den måde udnytter man træet fuldt ud, og der er ikke noget materiale, der går til spilde.

Design med lang levetid 
Vores borde har en lang holdbarhed og levetid, som vil pryde din bolig så længe, du ønsker (eller gå videre i arv). At holde på dit bord i mange år vil derfor gøre en forskel for miljøet på længere sigt.

Bestil dit helt eget special-designede bord her

 

 

Empty content. Please select category to preview

Find produkterne her