Hjem/ Blog

Vielsesringe i Guld og Sølv - Anne Manna: Et Unikt Symbol på Kærlighed

Vielsesringe er mere end bare smykker, de symboliserer evig kærlighed og engagement. Designeren Anne Manna forstår dette godt, og hendes unikke måde at skabe disse ringe på har gjort dem populære blandt par, der søger noget særligt til deres bryllup.

 

Lidt Om Anne Manna

Anne Manna er ingen nybegynder inden for sit fag. Hun blev uddannet fra Institut for Ædelmetal i 1998 og har sidenhen skabt smykker, der skiller sig ud med deres unikke og grafiske stil. Hendes smykker afspejler hendes personlige kant og karakter, og hun formår at skabe et markant og enkelt udtryk i hvert eneste smykke. Det særlige ved Anne Mannas smykker er brugen af mellemrum, huller og tomme rum. Hendes design er skabt således at smykket bliver fuldendt, når det bæres på kroppen

Guld - Vielsesringe

Historien bag Anne Mannas' guldringe er både smukke og betydningsfulde. De er lavet af to stykker guld, der symboliserer to personer, der mødes og bliver forenet i kærlighed og engagement. Disse ringe er lavet af 18 karat guld og tilpasses individuelt til både manden og kvinden.   

Sølv - Vielsesringe

Anne Mannas sølvringe skriger enkelhed og elegance. Hun har lavet dem med en firkantet tråd, som hun har kørt en gang rundt og ladet trådene køre lidt henover hinanden, for at få dem til at se rene og skarpe ud. 

Anne Manna giver dig muligheden for at tilpasse ringene, efter eget ønske. Fra særlige aftryk til indgraverede navne - hver ring kan bære en unik symbolik, der er specifikt for hvert par.  

At bestille disse ringe er lige så personlig som selve ringene. Det er så enkelt som at ringe op, og derefter kan man sammen med Anne tilpasse ringene til ens præferencer og størrelser, hvilket skaber en intim og personlig oplevelse. 

Vi er sikre på, at I vil blive betaget af Anne Mannas unikke stil og hendes evne til at skabe smykker, der skiller sig ud. Så kom forbi vores butik eller gå ind på vores hjemmeside, og lad jer inspirere af hendes fantastiske værker.

Kontakt Anne Manna her: 

Tlf: 23 36 05 35

Mail: Web@dzoo.dk 

 

 

 

 Empty content. Please select category to preview

Find produkterne her