Hjem/ Blog

Vi planter et træ, når du køber et bord!

Designer Zoo ønsker at være mere miljøansvarlige ved at minimere vores CO2-udslip. Derfor har vi indgået et samarbejde med Growing Trees Network, der er en dansk NGO, som arbejder for at minimere CO2-udslip ved at plante træer forskellige steder i verden.

Derfor når du køber et bord fra Designer Zoo, støtter du vores miljøansvarlige initiativ ved at plante et træ gennem vores samarbejde med Growing Trees Network. Dette kompenserer for træforbruget i vores bordproduktion og bidrager til udviklingen af en skov i Danmark.

 

Ansvarlig bordproduktion 
Vi forsøger også at minimere spild og udledning af CO2 på andre måder. Eksempelvis udnytter vi alle vores materialer fra vores bordproduktion, så intet går til spilde. Hvordan foregår det, tænker du måske?

Vores designer og ejer Karsten bruger simpelthen alt materiale fra træproduktionen - rub og stub. De resterende materialer fra bordproduktionen bruger han til at lave mange forskellige produkter: Bønnestager, Bønnebakker og Skærebrætter i forskellige former og størrelser. På den måde udnytter man træet fuldt ud, og der er ikke noget materiale, der går til spilde.

Design med lang levetid 
Vores borde har en lang holdbarhed og levetid, som vil pryde din bolig så længe, du ønsker (eller gå videre i arv). At holde på dit bord i mange år vil derfor gøre en positiv forskel for miljøet på længere sigt.

Bestil dit helt eget special-designede bord hos os i dag for at støtte vores bæredygtige tiltag.

Empty content. Please select category to preview

Find produkterne her