Hjem/ Blog

KVINDERNE BAG VÆRKERNE

 

MADSTITCH:

Ditte Sørensen, visuel kunstner, udgiver kunst under navnet Madstitch. Hun laver sine værker på en gammel symaskine, hvilket vil sige, at hun hverken tegner eller maler sine værker, men teknikken er frihåndsbroderi på symaskine udført i tekstil, papir eller på vandopløseligt stof.  Hun er en talentfuld kunstner, og resultatet på værkerne er aldrig tilfældige. Hun har et stærkt øje for detaljerne, og skaber ting man ikke har set før i hendes værker.
Find hendes værker HER 

     

 

LOUISE LYCK 
Louise Lyck Rise er grundlæggeren af det danske brand Loutegner. Det blev grundlagt tilbage i 2016. Hendes kollektion har mange forskellige varianter da hvert enkelt værk er tegnet med en enkel og klar streg. Alle værker er så unikke og har forskellige udtryk, derfor er der god mulighed for at finde det værk der fanger din interesse mest.
Find hendes værker HER 

           

 

MIE FREY 
Mie Frey har en kæmpe inspirationskilde fra hendes hverdag som mor, kone og søster. Hendes arbejde er hovedsageligt at skabe en bro mellem hendes to arbejdsmetoder. Hendes arbejde som illustrator og arbejdet med unikke værker og kunst. I hendes kunstneriske arbejde arbejder Mie med blade og bøger, hvor hendes illustrationer er trykt. Her forvandler hun bladet til noget andet, efter magasinets levetid er omme. Her bliver det delt, revet, skåret og foldet til et 3D element som bliver inkorporeret i hendes kunst.  

 Find hendes værker HER 

                    

 

 

EVA C
Eva Cecilie har igennem mange år arbejdet med collage art og hobbyplan. Hun har siden 2014 taget sit hobbyunivers mere seriøst og for alvor fokuseret på sine værker ved at udstille og sælge dem. Eva har fundet sit kunstneriske DNA og arbejder nu professionelt med kunsten.  Alle hendes værker bærer på en fortælling, hvor titlen på værket er en ledetråd om fortællingen. Hendes værker er lavet med papirklip, tråd og fordybelse.
I hendes værker har du mulighed for at fordybe dig, og finde den fortælling der gemmer sig bag titlen på værket.
 Find hendes værker HER

 

                   

 

PUNCH BY DRAKE 
Camilla Drake er designerne bag Punch By Drake. Hun er mor til to og startede hendes brodere univers under coronakrisen. Hun blev helt fanget af punch needle, og lærte sig selv teknikkerne under hendes barsel. Hendes broderi har skabt en stor interesse hos danskerne. Hun finder en kæmpe glæde i punch needle og i hendes eget tempo får hun den bedste inspiration samt motivation.
En af hendes helt populær broderi er turbankvinder, som alle elsker. 
Find hendes værker HER
 

                         

 

Empty content. Please select category to preview

Find produkterne her