Hjem/ Blog

Marie-Lousie Grau & Kokolores

Maria-Louise Grau

 

Marie-Louise Grau er grundlæggeren bag mærket Grau, som blev grundlagt efter 2001 hvor hun havde specialiseret sig mere indenfor tekstil & strik. Før Marie-Louise Grau udkom med sin egen kollektion, arbejdede hun i Paris for Christian Lacroix.

Hendes materiale har en høj kvalitet og er aldrig en kompromis. Hun arbejder på alle sine smukke styles inde ved Nyhavn hvor hun også har sin butik.

Hun ønsker at udtrykke progressive og konservative værdier, da hendes designes er baseret på glans, ægte kvalitet og enestående håndværk.

 

KOKOLORES

 

Timmi B. Kromann er grundlæggeren af Kokolores som blev etablerede i 2001 med et tekstil værksted på Bornholm. Hendes fokus er på det langtidsholdbare, på forsvarlig arbejdsmetoder med materiale af kvalitet. Alt hendes materiale kommer fra forskellige steder i verden som bliver syet og udviklet på værkstedet i Svaneke. Ulden importeres direkte fra håndplukkede spinderier i Italien og Skotland. Stofferne kommer fra store modehuse i Italien som er rester fra deres sidste kollektioner, hvilket gør at der kun er begrænsede meter.

Hendes ønske er at fremstille produkter med god samvittighed

 

Empty content. Please select category to preview

Find produkterne her