Hjem/ Blog

VINTERENS VARME MUST-HAVES!

Varme halsedisser er denne vinters must-have, hver farve lader dig vise din personlige stil. Halsedisserne fra Kokolores er lavet af 100% engelsk lambswool, de er ekstra bløde og behagelige, ideelle til de kolde dage.

1. Rød

Denne vinter i 2024 er rød en af sæsonens hotte farver. Kokolores' kollektion har taget denne trend til sig med nogle flotte, dybe røde farver, der virkelig skiller sig ud. Rød står for lidenskab og energi, og Kokolores' smarte designs i denne farve giver dit vinterlook lidt ekstra power.

Mix rød og sort for et klassisk og smart udseende. Den røde halsedisse er en fin måde at tilføje lidt farver på til en ellers klassisk sort frakke. 

2. Grå 

Grå er en super anvendelig farve om vinteren, og Kokolores' kollektion har alt fra lys grå som en tåget morgen til mørk grå som en tung sten. 

Grå er den perfekte basis for at skabe spændende og stilfulde outfits til vinteren. Grå er rigtig flot med andre grå nuancer men er også let at mixe med andre farver i din garderobe. Match fx en med en grå halsedisse med en frisk sennepsgul der frisker din vintergarderobe op. Denne farve bringer varme og energi til dit outfit. En anden virkelig god farve at sætte sammen med grå er gylden orange og sennepsgul. Når du kombinerer grå, orange og sennepsgul fra Kokolores' kollektion, får du et unikt og iøjnefaldende vinterlook. 

3. Brun 

Brun er rigtig populær farve denne vinter. Tænk på chokolade, kaffe, jord og karamel.

Brun er en nem farve at bruge til mange ting. Den ser klassisk og tidløs ud sammen med sort, hvid eller beige. Men hvis du vil prøve noget anderledes, så prøv fx at sætte den sammen med lyserød. Kokolores' kombination af brun og lyserød giver et blødt og charmerende look, der gør dit outfit både spændende og elegant. Det er perfekt til at give din vintergarderobe et strejf af noget feminint.

Tjek Designer Zoos hjemmeside for mere inspiration. Du finder mange flere farver der, perfekte til at pifte dit vinterlook op. Gør din vinter lysere med Kokolores' kollektion hos Designer Zoo. Begynd din farverige rejse i dag!

Empty content. Please select category to preview

Find produkterne her