Fri fragt over 500kr - (gælder ikke borde)
Fri fragt over 500kr - (gælder ikke borde) ● Bemærk: alle borde sælges via vores 'Designer Zoo Borde' website bønnebord.dk

Din kurv

Din kurv er tom

Eat on Bornholm

Eat on Bornholm

(8) resultater

(8) resultater

kr.
Til
kr.

Den højeste pris er 775,00 kr

Eat on Bornholm

Helleskålen, Hammershus

350,00 kr

Enhedspris
Pr.

350,00 kr

Enhedspris
Pr.

Eat on Bornholm

Helleskålen, Hammerhavn

350,00 kr

Enhedspris
Pr.

350,00 kr

Enhedspris
Pr.

Eat on Bornholm

Ernaskålen, Sorthat-Muleby

350,00 kr

Enhedspris
Pr.

350,00 kr

Enhedspris
Pr.

Eat on Bornholm

Serveringsbakke - Grundpladen Symfoni

735,00 kr

Enhedspris
Pr.

735,00 kr

Enhedspris
Pr.

Eat on Bornholm

Trekløver skåle Teglkås

395,00 kr

Enhedspris
Pr.

395,00 kr

Enhedspris
Pr.

Eat on Bornholm

Granitplade str. 3 i Blå Rønne

775,00 kr

Enhedspris
Pr.

775,00 kr

Enhedspris
Pr.

Eat on Bornholm

Trekløver skåle Sorthat-Muleby

395,00 kr

Enhedspris
Pr.

395,00 kr

Enhedspris
Pr.

Eat on Bornholm

Serveringsbakke - Grundplade Balance

435,00 kr

Enhedspris
Pr.

435,00 kr

Enhedspris
Pr.

Eat on Bornholm – er et unikt spise- og serveringsstel skabt med kærlighed til både funktionalitet og bornholmsk natur.

Bag designet står Per Andersen, der med stor omhu og respekt for øens råmaterialer og håndværkstraditioner har udviklet stellet i samarbejde med lokale producenter på Bornholm.

“Fra starten var idéen at skabe noget bornholmsk, man kunne spise på – og samtidig gøre det med så lidt bearbejdning som muligt, så naturens egen skønhed får lov at træde frem,” fortæller Per.

Produkterne kombinerer granit, træ og stentøj – og er designet med tanke på fleksibilitet og brugsværdi. Granitpladerne kan både fryses og varmes op, træbakkerne fungerer som både skærebræt og serveringsplade, og skåleholderen kan vendes om og bruges på nye måder.

“Jeg har lagt vægt på, at produkterne skal have flere funktioner – så de kan bruges mest muligt i hverdagen,” siger Per.

Alt er udviklet og produceret på Bornholm – med fokus på kvalitet, æstetik og bæredygtig brug af lokale materialer. Resultatet er et moderne stel med dybe rødder – skabt til at samle mennesker omkring bordet.