Hjem/ Blog

Sådan vælger du den rigtige farve til dit spisebord

Når du vælger et spisebord, er farven en vigtig faktor at overveje. Farven på dit spisebord kan have stor indflydelse på rummets atmosfære og udseende. Det er vigtigt at vælge en farve, der passer til din personlige stil og harmonerer med resten af indretningen. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge den rigtige farve til dit spisebord.

OVERFLADE

Det første du skal beslutte dig for er hvilket materiale overfladen skal have. Da det er afgørende for de efterfølgende. Hos os kan du vælge imellem de to populære overfladematerialer linoleum og laminat. Tænk over hvad dit behov er i hverdagen, skal det være ekstra holdbart og nemt at vedligeholde, anbefaler vi laminat. 

- Laminat: Laminat er et syntetisk materiale lavet af flere lag af papir og harpiks. Det får i 100 smukke farver. Laminat er holdbart, modstandsdygtigt mod ridser  og nemt at rengøre, hvilket gør det velegnet til et spisebord, der udsættes for daglig brug og slid.
- Linoleum: Linoleum er et naturligt materiale lavet af linolie, harpiks og træmel. Det har en varm og naturlig fornemmelse og fås i et bredt udvalg af farver. Linoleum er også holdbart og nemt at rengøre, hvilket gør det ideelt til et spisebord, der bruges dagligt.

OMGIVELSERNE

Overvej over den overordnede stil og farveskema i rummet, hvor spisebordet skal placeres. Hvis rummet har en minimalistisk og moderne stil, kan du overveje et spisebord i en neutral farve som hvid, sort eller grå. Hvis rummet er mere varmt og rustikt, kan du overveje en varm nuance som beige eller brun.

Skab kontrast eller harmoni: Når du vælger farve til dit spisebord, kan du enten vælge en farve, der skaber kontrast til resten af rummet, eller en farve, der harmonerer med indretningen. Hvis rummet allerede har mange farver og mønstre, kan det være en god idé at vælge et spisebord i en mere neutral farve. Hvis rummet er mere ensfarvet og neutralt, kan du overveje at tilføje et pop af farve med dit spisebord.

Sidst, men ikke mindst, skal du tage højde for din personlige stil og præferencer, når du vælger farve til dit spisebord. Dit spisebord skal være en refleksion af din personlighed og stil, så vælg en farve, der får dig til at føle dig godt tilpas og inspireret. 

BEN

Vælg ben i et materiale der harmonerer med resten af bordet. Vi tilbyder ben i massivt egetræ, enten med naturolie, eller bejdsning i sort eller brun. Har du andet træ i dit hjem, anbefaler vi at vælge en farve der komplementerer det. Derudover tilbyder vi også knækben i sort eller hvid jern.

KANT

Vælg en kantfarve der harmonerer med resten af bordet og benene. Standard farverne på vores spisebords kanter er enten lys eller sort. Vælger du egetræsben, passer den lyse farve perfekt dertil. Den sorte kan passer både til sortbejdset egetræ og sort jern. Vi tilbyder også en brunbejdsning af kant og ben, der svarer til valnøddefarvet træ.

 

KONKLUSION

Vi tilbyder spiseborde i et bredt udvalg af farver og overflader, herunder linoleum og laminat. Vores håndlavede borde kan tilpasses efter dine ønsker og behov, så du kan få et spisebord, der passer perfekt til dit hjem og din stil.

Uanset om du foretrækker en neutral farve eller en mere dristig farve, er det vigtigt at vælge en farve, der passer til rummets stil og skaber den ønskede atmosfære. Ved at overveje overfladematerialer som linoleum og laminat kan du også finde et spisebord, der er både holdbart og nemt at rengøre. Med Designer Zoo's brede udvalg af farver og overflader er du sikret at finde det perfekte spisebord, der passer til din personlige stil og indretning.

 

SE VORES SPISEBORDE HER

Empty content. Please select category to preview

Find produkterne her